10-09: Klaar voor vertrek

11 september 2010 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

Hier zitten we dan: gepakt en gezakt, enkel nog vroeg gaan slapen om er vannacht uit te strompelen, de laatste keer de auto in te laden en richting vliegveld te vertrekken. Alles in de hoop dat alle vliegtuigen deze keer wel op tijd vertrekken en aankomen natuurlijk.

De laatste dagen waren kalm en toch gevuld. Gisteren Universal Studio, duur maar best wel leuk. Voor zij die het willen proberen: 4D Shrek, The Simpsons Ride en King Kong 3D zijn echt wel ongelooflijk. Maar voor sommige dingen zijn er echt wel lange wachttijden en achteraf vraag je je dan af of een bepaalde rit die tijd wel waard was.

Vandaag dan Hollywood Boulevard afgetsjokkeld en richting Santa Monica Pier en Venice Beach. Veel zon, veel water, veel zand. En neen, we zijn jammer genoeg geen nieuwe gitaarwinkel tegengekomen, geen Guns n’ Roses gitaar dus, ik heb me tevreden moeten stellen met een t-shirt.  Het weer was goed maar ook hier waren we niet echt overweldigd. Ik denk dat we beiden een beetje moe zijn en eigenlijk vooral wachten op morgen, op de vlucht terug. Niet dat we er niet meer van genieten hoor. Vooral op Santa Monica Pier: samen even uitrusten op een bankje, de zon op onze bolletjes en, ook al zijn we omringd door enkele attracties en luidruchtige toeristen, toch genieten van een live zanger met lekker melancholische liedjes op de achtergrond. Het deed me allemaal een beetje denken aan het gevoel toen ik hier 5 jaar geleden met Klaas stond: het gevoel dat je aangekomen bent, dat je het einddoel wel zowat bereikt hebt. Al is het nu net iets anders omdat ik deze keer eigenlijk al van in het begin was waar ik wilde zijn: gewoon samen onderweg met m’n nieuwbakken vrouw … die van m’n leven J

Enfin, dit was vermoedelijk wel de laatste blog vanop Amerikaanse grond (altijd met twee woorden spreken, je weet maar nooit wat er nog allemaal kan gebeuren). Bedankt aan allen die driftig meegelezen en/of meegeleefd hebben, bedankt voor alle commentaren. U zal ons kortelings wel weer live aan het werk kunnen zien alwaar we dan onze ongecensureerde, volledige versies van deze reis kunnen doen.

Groetjes,

Hollywood Boulevard
Kodak Theater

Rita:
11 september 2010
Het feest is afgelopen,wat zullen julie kunnen vertellen.eeen goede terugreis gewenst.ik heb genoten van julie verhalen.
Stijnie:
11 september 2010
Goede terugvlucht! Hopelijk geen al te grote vertragingen en zo.
Cathy:
11 september 2010
Het was heerlijk om jullie te lezen, ik heb er van genoten. Jullie hebben een prachtige tocht achter de rug en dat is een mooi begin geweest van een boeiend huwelijk. Want zeg nu zelf: samen op reis is een ultieme test voor jullie samenzijn. En daar jullie nog altijd even enthousiast klinken, maak ik me totaal geen zorgen in jullie toekomst.
Have a safe trip! Don't forget to buckle up and relax!
annabelle:
12 september 2010
welkom thuis

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: